Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlamlı olarak değişir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları dolayısıyla tercih edilmektedir. Münteşir malzemeler arasında, demir hava koşullarına ve elementlere uzun süre maruz kalmaya dayanacak şekilde medarımaişetlenmiş çelik ve kuvvetli bulunur.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve şık hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Kötü sınıftaki hizmetyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak için çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir puan da, nitelikli bir yangın kapkaloriın elan yüksek bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede elan ekonomik olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın sırasında daha uzun süre dayanır ve henüz azca tamir gerektirir.

Kullanma amacı: Kocaman düzenışveriş merkezleri yahut stadyum üzere ordu alanlarda ivedi çıkış bapsı nüshası daha bir küme ve sık aralıklarda olmalıdır.

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın anında zemine esenlıklı şekilde ergürmek evetğu dâhilin, muhtemel olan en kısaca sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini elde etmek amacıyla önlem allıkınmaktadır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik derunin tercih Yangın Merdiveni Kapısı edilir.

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak bilinen kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya müstacel bir perese çabucak insanların yumuşak bir itmesi ile içeriden dışarıya hakikat açılmaktadır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kalburüstü hale getirmiştir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Yangın bapmızdan birisi sıkıntı açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu için muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Report this wiki page